Life & Joy

Life & Joy Club – Life & Joy online tanfolyam

 

  1. júliusban indul útjának a Life & Joy projekt (Life and Joy angol kifejezés jelentése: Élet és Öröm), két megoldássa

Egyrészt egy 6 alkalmas (havonta 1 rész) online tanfolyammal.

Másrészt egy klub tagsággal, mely előnyös kedvezményes lehetőséget biztosít a tagok számára (ez a tagság a teszt időszakban korlátozottan érhető el azok számára, akik Frankó Évi saját tanfolyamain – Élet DNS-e, Szeretet-Béke-Öröm Mátrix, Life & Joy online tanfolyam – részt vettek).

 

Miért érdemes választanod a Life & Joy Online Tanfolyamot?

 

  • Például azért, mert egy totális nyertes-nyertes és 5 az 1-ben megoldás!
  • Mert hozzájárulás kíván lenni az Életedhez és a Nagy Egészhez!
  • A tanfolyam 6 hónapon keresztül minden hónapban önálló témával jelentkezik, mely külön-külön is értelmezhető, alkalmazható.
  • A tanfolyam most júliusban indul, de tudsz később is – akár egy-egy hónap erejéig is - csatlakozni!

 

 

Miért 5 az 1-ben?

 

  1. VIDEO

Minden hónapban kapsz inspiráló, motiváló, segítő, örömet adó online elérhető video-t. Mindezt szeretettel, szívvel, tiszta őszinteséggel és a 'meg-tudod-csinálni' életérzés átadásával.

 

  1. FELADATLAP

Minden hónapban kapsz egy feladatlapot, mely kérdéseket tartalmaz. Ezeken elgondolkodhatsz, „dolgozhatsz” vele, ’azta’ élményeket szerezhetsz.

 

  1. EGYÉNRE SZABOTT

Minden 2. hónapban lehetőséged van egy személyre szabott energetikai leolvasást kérni tőlem. Az eredményt telefonos egyeztetés alkalmával fogom elmondani. Kb.10-15 perces beszélgetésre számíts. (A leolvasás a Theta Healing technika alkalmazásával történik.)

 

  1. Minden befizetésedet fel tudod használni 100%-ban más, nálam tartott tanfolyamra és / vagy csoportos programra is! /Figyelem: konzultációra nem./ Egy feltétel van: 2018. december 31-ig fel kell használnod a befizetett összeget, eddig szól az ajánlatom.

 

  1. Mindenki, aki előfizet a Life & Joy Online Tanfolyamra: automatikusan a - most induló - Life and Joy Club tagjává válik! A Life and Joy Club tagság 2018. júliusban indul útjára és különböző szolgáltatók által nyújtott kedvezményes lehetőségeket ajánl a tagoknak. Most mindez számodra egy díjmentes plusz lehetőség! Most még pár lehetőséggel indulunk, de a hálózat és az elérhető opciók folyamatosan fognak bővülni, melyről tájékoztatást fogsz kapni. A Life & Joy Club tagság egy exkluzív zárt Facebook csoport tagság lehetőségével is együtt jár.

 

A Life & Joy Online tanfolyam fő céljai és hatása:

- életigenlés

- örömben élés

- saját értéked ismerete

- magabiztosság

- tuti teremtés

- kapcsolatok

- együttműködések

- boldog családi élet: szülőkkel, gyermekekkel, pároddal való kapcsolat

- erő megtartása, visszanyerése

- kiegyensúlyozottság

- hivatás, munka, karrier, életcél

- pénzügyi bőség

- egészség

 

Tehát - összegezve:

Minden hónapban fogsz kapni egy anyagot, mely tartalmaz legalább 1 video-t és feladatlapot, 2 havonta kérhetsz egyéni és személyre szabott támogatást egy energetikai leolvasás erejéig, ezen felül a befizetéseidet 100%-ban elköltheted nálam tanfolyamokra, továbbá automatikusan Life & Joy Club taggá válsz és egy Facebook csoport tagságát is élvezheted.

 

További információ:

A Life & Joy Online tanfolyam első része 2018. július közepén érhető el. 6 hónapon keresztül havonta 1 alkalommal online elérhető anyagokat tartalmaz.

Aktuális hónapban befizetve: 10.000 Ft / hónap a tanfolyam díja. A befizetés megtörténtét követően kerülnek átküldésre a megfelelő tanfolyami anyagok.

Visszamenőleg is lesz lehetőség lesz az adott havi "anyagot" utólag is elérni, pl. 2018. novemberben a júliusit), ennek díja: 12.000 Ft / hónap.

 

Egyösszegű befizetés kedvezmény:

6 hónap befizetve előre: 50.000 Ft, mely 100%-ban felhasználható 2018. december 31-ig bármilyen tanfolyamra, programra hozzám (kivéve konzultáció).

 

Jelentkezés és befizetés:

A Life & Joy Online Tanfolyam ellenértéket (azaz havi 10.000 Ft-ot, illetve 6 hónapra szóló kedvezményes befizetés esetén 50.000 Ft-ot) az alábbi számla számra tudod átutalni:

OTP, Frankó Éva e.v..: 11719001-20354277

 

Egyúttal kérlek írj nekem egy e-mailt a lifeandjoyclub@gmail.com e-mail címre a jelentkezésedről, így a továbbiakban fel tudom venni Veled a kapcsolatot, illetve át tudom küldeni az online anyagokat.

 

Minden befizetésről számlát állítok ki és táblázatban vezetem-összesítem, így adminisztrált és nyomon követhető a rendszer. Amennyiben felhasználsz belőle tanfolyamra, úgy egyenlegedet is nyomon lehet követni.

 

 

Honlap készítés