Hírlevél

Látogató számláló

0
0
0
9
8
8
0

Szeretet-Béke-Öröm Mátrix

Szeretet-Béke-Öröm Mátrix tanfolyam by Frankó Évi

 

 

2018-ban alapítottam ezt a tanfolyamot, szívem egyik csücske. Fontos, hogy nem csak nekem, ezért referenciaként álljon itt egy nagyon kedves írás:

"A Párommal együtt vettünk részt a Szeretet-Béke-Öröm Mátrix tanfolyamon, melyet jó szívvel ajánlunk mindenkinek. Évi csodás anyagot rakott össze, mely előképzettség nélkül is bármilyen tudatossági szinten lévő embernek segíteni tud fejlődni. Nagyon sokra értékelem, hogy Évi tanári tapasztalatával és rendkívüli intuitív képességeivel képes volt egyén szinten hatni, rejtett blokkokat oldani. Úgy vezetett végig az anyagon, hogy közben újabb és újabb kvantum valóságok nyíltak, teremtődtek. Sok hónap távlatából visszanézve: a megteremtett kvantum valóságok egy része már meg is nyilvánult itt, a fizikai valóságban. Megérte Évivel együtt dolgozni. "
Tisztelettel:
dr. Francia Boglárka
orvos, természetgyógyász
ThetaHealing Mester tanár és Certificate of Science
Grabovoj módszer licences oktató

 

 

A tanfolyam 2 napos, mely során 3 nagyon fontos érzés áramoltatását végezzük. Szokott lenni meghatódás, elengedés, nevetés, rálátás és megkönnyebbültség. Rengeteget elárul a kurzusról a munkafüzet bevezetője, melyet az alábbiakban olvashatod:

"Köszöntelek a Szeretet-Béke-Öröm Mátrix tanfolyamon!

Létezik 3 olyan érzés, amely boldoggá tud tenni minket itt a Föld nevű bolygón: „ők” a szeretet, a béke (vagy nyugalom) és az öröm. Legjobb, amikor egyszerre vannak jelen az Életünkben. Sokak, sokunk számára eddig ismeretlenek voltak így EGYÜTT, de talán lehet ez másképp is…
Talán most jött el az IDŐ, hogy végre megélhessük ezt a 3 érzést EGYÜTT. Talán egyre többen elérik és megélik ezt a 3 érzést egyre többször és egyre jobban.

… és talán ITT ÉS MOST, tehetünk is ezért EGYÜTT.

Mit ad az egyén szintjén, amikor boldogok vagyunk? Mit ad a bolygónak, amikor boldogok vagyunk?
Vajon önző dolog-e boldognak és elégedettnek lenni?
Mi történik, amikor boldog vagy?
Szépnek látod az Életet? Igen.
Szeretsz ilyenkor élni? Igen.
Tudsz-e örülni mindannak, amid van? Nagyon igen!
Megbecsülöd-e, tiszteled-e ilyenkor Önmagad, másokat és a bolygót, ahol élsz? Valószínűleg igen.

… és vajon fogsz-e tenni másokért is, a Földért, a Nagy Egészért, amikor mindened megvan, jól érzed magad és jól vagy? Lehet, hogy igen, és lehet, hogy nem, de nagyobb eséllyel IGEN.
… és ha teszel másokért, és sokan tesznek és teszünk, akkor mi történik? Miben fog változni a Világ, amikor egyre több szeretet, béke és öröm lesz itt a Földön?

Válaszok helyett inkább „csak” engedjük meg, hogy megtörténjen. Kibontakozzon. ÉLJEN.
Hogy végre megÉLJÜK ezeket az érzéseket. Az álmok helyett a valóságban.
Vajon menekülni fogsz az Életedből, kapcsolataidból, a családodtól, a hivatásodból, amikor megéled a boldogságot? A választ Rád bízom. A választást is Rád bízom.
Te döntesz. Mi döntünk. EGYÜTT.
Magunkért, egymásért, a Földért, az ÉLETÉRT.
… a fenti gondolataimat követően leírom újra:

KÖSZÖNTELEK A SZERETET-BÉKE-ÖRÖM MÁTRIX TANFOLYAMON!
Frankó Évi"

Honlap készítés