Hírlevél

Látogató számláló

0
0
2
0
4
7
6

Életmenedzsment Mentoring

 

 

Életmenedzsment Mentoring

Érezted már úgy, hogy félresiklott az életed?

Előfordult már veled, hogy nem igazán tudtad, hogy mi a célod?

Hiányzik az egyensúly az életedből?

Sok-sok problémát, feladatot, megoldandót egy végsősoron rendkívül egyszerű tény okoz: nincs egyensúly az életedben.

Talán túl sokat dolgozol és kevés idő jut magadra és a családodra. Talán éppen túl sok időt fordítasz a családodra és nem találod a hivatásodban a célod. Talán szülőként elveszítetted a párkapcsolat intimitását. Talán annyit dolgoztál és próbáltál megfelelni az elvárásoknak, hogy most nem találod saját magad...

Sorolhatnám még, mennyi hiányt hozhat magával, amikor felbillen az egyensúly az életben. Sokszor annyi mindenre kellene odafigyelni, hogy az már szinte frusztráló. Ráadásul ki tudja megmondani, hogy pontosan kire, mire, mikor és hogyan figyeljünk, amikor már megtörtént az egyensúly kibillenése?

 

Érdemes tudni, hogy amikor nem figyelünk oda egy életterületre, az előbb-utóbb hanyatlásnak indul. A rossz hír az, hogy kihatással lesz más, vagy akár minden további életterületre is. Ezt sokszor csak akkor vesszük észre, amikor már tényleg baj van.

A jó hír, hogy megvan a megoldás a tartósan eredményes és bőséget adó élethez: megfelelő figyelmet szentelni minden életterületre! Vannak időszakok, amikor egyik vagy másik életterület hangsúlyosabb, ez teljesen természetes, sőt ez maga az élet. Érdemes hát rendszeresen felülvizsgálni minden életterületünket, így időben észlelhetjük azt, ha változtatnunk kell valamin.

A MÓDSZER:

Az Életmenedzsment Mentoring során strukturáltan haladunk végig a 8+2 életterületen:

Család

Párkapcsolat

Egészség

Megjelenés

Hivatás

Pénzügyek

Fejlődés

Barátok

+

Önmagunkkal való kapcsolat

Teljes Élet

A konzultációk során alkalmanként 2 életterületet veszünk górcső alá. Így 5 konzultációból álló sorozat adja ki a teljes Életmenedzsment Mentoring-ot. Amennyiben a 1,5-2 órás konzultációs alkalom során nem sikerül befejeznünk a munkafüzet gyakorlatait, házi feladatként otthon is lehet vele foglalkozni. 

Az Életmenedzsment Mentoring során a legfontosabb minőségek:

- gondolatok teremtő ereje, avagy: Ahol a figyelem, ott az energia

- érzések teremtő ereje: Tudatos Érzelmi Vezérlőrendszer alkalmazása

- tudatalatti szerepe és fontossága: az alapvető működési elvek megtalálása és felülírása a céloknak megfelelően

 

Amennyiben szeretnél résztvenni az 5 alkalmas Életmenedzsment Mentoring-on, a 06707745710-es számon tudsz jelentkezni SMS-ben.

Részvételi díj: 222.000 Ft / 5 alkalom (Online).

/Alapító: Frankó Évi (2023.) Minden jog fenntartva!/

Honlap készítés