MoneyMind Pénztudatosság Fejlesztő Program

MoneyMind: Használd a gondolataidat pénzteremtésre!

Magyarországon a pénzzel való bánásmód, a hozzáértés színvonala (hm, hogyan is fogalmazzak finoman?!) nem túl magas... Hogyan is lehetne? Az iskolában nem tanítják, hogyan bánj a pénzzel, nem kapsz releváns pénzügyi ismereteket. Mindennapi életünkben nem bombáznak minket okos gondolatokkal arról, hogyan is tudjuk elménket abba az irányba fókuszálni, hogy valóban meggazdagodjunk(kivéve persze, ha érdekel a téma,és alaposan utánajársz). Mindez meglátszik az ország átlagpolgárának pénztárcáján. Azt gondolom, ezzel nem lehet vitába szállni.

Jómagam (Frankó Évi, a MoneyMind program megálmodója és alapítója) is küszködtem pénz problémákkal, elég ha arra az időszakra gondolok, amikor 5 évvel ezelőtt elváltam (2 gyermekkel...), illetve ezzel egy időben kiléptem a "biztos" álom-multi létből a nagy magyar valóság vállalkozói piacára. Rengeteg álmatlan éjszakám volt a pénz problémáim miatt, azt gondolom, ezzel nem vagyok egyedül ebben az országban. MEG KELLETT TANULNOM - gyakorlatilag a nulláról - MEGTAPASZTALNOM, ALKALMAZNOM A PÉNZ TEREMTŐ ERŐMET.
Nem szeretném azt állítani, hogy már nincs tennivalóm ebben a témában. Sőt azt gondolom, hogy mindig mindenkinek minden témában van folyamatosan tennivalója. Az viszont biztos, hogy rengeteget tanultam és tapasztaltam, eredményeket és sikereket is elértem.

7 évvel ezelőtt indultam el az önismeret világába, végtelen kíváncsiság és lelkesedés vezetett utamon. Elmondhatom, hogy napi szinten több órát tanultam-fejlődtem minden körülmények között. Mindezt éveken át... Hamarosan mások kezdtek el segítséget kérni tőlem,melyet villámgyorsan egy új hivatás követett: tanítani kezdtem,és konzultációkat tartottam. Az elmúlt 5 év során több 100 ember életébe nyerhettem bepillantást bizalmuk által a fenti munka során. Megállapítottam, hogy - tisztelet a kivételnek - szinte mindenkinek van ilyen-olyan, kisebb-nagyobb gondja, megakadása, blokkja a pénzügyek területén. Nem számít az, hogy híres ember vagy sikeres, vagy akár milliomos, náluk is van feladat a pénzzel.

Tudnod kell, hogy teljesen normális dolog, ha szeretnél fejlődni a pénzügyeid területén. Nem szégyen, ha időnként azt érzed, hogy nincs pénzed, vagy lehetne több pénzed. Ez is csak egy, a lehetséges témakörök közül,mellyel tudsz foglalkozni, és tudsz fejleszteni. És miért is ne tennéd? Miért is ne lehetne több pénzed?

Szerencsére Magyarországon egyre többen felismerték, mekkora jelentősége van annak, hogy fejlődjünk a pénz tudatosságunkban. Gondolj csak bele, pár év múlva mennyit fog változni a nyugdíj rendszer... Ha minden így maradna, rengeteg ember szegényedne el. Boldogan látom, ahogy egyre többen adnak már tanácsokat, segítenek másokat abban, hogyan teremthetnek több pénzt. Annyit, amennyivel életük végéig méltón élhetnek.

Az én vízióm az, hogy saját eszközeimmel, könnyen elérhető módon (online és bárki számára elérhető díjon) járuljak hozzá a programban résztvevők életének gazdaggá tételéhez!

Nem fogok neked konkrét pénzügyi termékeket ajánlani. Nem foglak rábeszélni semmire.
Az én célom az, hogy ráébresszelek, hogy mekkora ERŐ van a gondolkodásodban. Nem mindegy, hogy a gondolataidat aggodalmakra, pusztításra használod, vagy éppen fejlődésre, gyarapodásra, teremtésre.
Ha jelenleg problémád van a pénzzel, talán nem jó a gondolataid fókusza. Ahol a figyelem,ott az energia! Ha a gondolataidat, elmédet sikerül pozitív irányba fókuszálnod, egészen egyszerűen be kell induljon a pozitív áramlás a pénz teremtésed esetében is. Ennyire egyszerű!
Én folyamatosan, napi szinten támogatlak majd abban, hogy posztokon, videókon, rendezvényeken, interaktív facebook csoporton keresztül részesülj a pénz teremtés gondolatiságában.

A MoneyMind pénztudatosság fejlesztő programhoz már havi 5990 Ft-os díjon tudsz csatlakozni!!!
Mit kapsz manapság ennyiért? Egy vacsorát kettesben? Egy mozit 2 fő részére? Maximum...
Gondolj bele, ha ezt az összeget, saját magadba és a gazdagodásodba fekteted be,és többszörösen megtérül!

Mit várhatsz a MoneyMind-tól?
- zárt facebook csoport tagságot
- napi szintű aktivitást a facebook csoportban: inspiráló bejegyzéseket
- havonta minimum 20 Pénzteremtő Gondolat posztot
- havonta egy rendezvényen való ingyenes részvételi lehetőséget, melyet akár online is megnézhetsz (video felvétel készül az eseményről, melyet a facebook csoportban és/vagy youtube-on privát eléréssel is közzéteszünk)
- exkluzív video felvételeket
- interaktív részvételt a facebook csoportban: kérdéseidre válaszolunk
- ráadásul folyamatosan fejlődik a projekt, újabb és újabb lehetőségek jelennek meg
- minimum 1 évre tervezek, de lehet, hogy még ennél is tovább!!


Hogyan tudsz csatlakozni a MoneyMind pénztudatosság fejlesztő programhoz?
Jelentkezz itt:
http://www.thetatanfolyam.hu/cpg/211490/JELENTKEZES-tanfolyamra-programra

A havi 5990 Ft-os tagsági díjat az alábbi bankszámlára utald:

Frankó Éva e.v. (OTP) 11719001-20354277

Számlázási adatokat kérlek tüntesd fel!

A tagság az átutalás napjától kezdődik, 30 napig tart, függetlenül attól, hogy a hó mely napján utaltad.

 

Ezt követően jelentkezz be ebbe a Facebook csoportba, és máris indulhat a MoneyMind tagságod:

https://www.facebook.com/groups/448970209213454

A programon való részvételnek nincs előfeltétele.
A MoneyMind program független mindenféle technikától, módszertől, illetve semmilyen banki vagy konkrét pénzügyi terméket nem ajánl.

További kérdéseidet a moneymind.hungary@gmail.com e-mail címen tudod feltenni.


Frankó Évi
MoneyMind Alapító
Mind Opener
biológus, közgazdász
Theta Healing Instruktor és konzulens
Saját tanfolyamok szerzője és előadója: Végtelen Teremtés Est (2016.óta), Szeretet-Béke-Öröm Mátrix tanfolyam (2018.), Origo / Eredet tanfolyam (2019.)

Honlap készítés