Hírlevél

Látogató számláló

0
0
0
9
8
8
2

Végtelen Teremtés Est

 

 

Végtelen Teremtés Est by Frankó Évi

 

2016. óta tartok Végtelen Teremtés Esteket, nagyon szeretem ezt a saját alkotású 3 órás programot. A Végtelen Teremtés Esteken életünk teremtésének alapjairól beszélünk, hiszen akár tudatában vagyunk, akár nem, minden pillanatban teremtünk. Attól függően, hogy érzéseink-gondolataink fókusza éppen pozitív, avagy negatív, ennek megfelelően teremtjük az életünket.

Biztosan Te is tapasztaltad már azt az élményt, amikor jól mennek a dolgaid. A sikerek újabb sikert eredményeznek, egyre fentebb tudsz emelkedni a jólét és jól-lét szintjein. És biztosan átéltél már olyan időszakot is, amikor negatív spirálba kerültél és halmoztad a rosszabbnál rosszabb helyzeteket. Semmi gond, emberek vagyunk, tanuljuk a pozitív teremtést az életünkben.

Miért ne válhatál a teremtés mesterévé?

Amikor már tudatában vagy annak, hogy miként kerülhetsz olyan energetikai állapotba, ahonnan könnyen teremted a klassz dolgokat, akkor rendkívül egyszerűen egyensúlyba tudod hozni magad egy-egy mélyebb periódusodban is. Ezáltal redukálni tudod a "rossz időszakokat" az Életedben, illetve tudsz Önmagadra mentálisan hatni, így egyre inkább függetlenedni tudsz a külvilág hatásaitól.

A  Végtelen Teremtés Esteken a hála energia áramoltatásán keresztül, annak gyakorlásán és megélésén át, továbbá a megbocsátáson keresztül jutunk egyre magasabb energiaszintre. Míg az Est végén rálátunk az álmokon túli álmokra, felfedik magukat előttünk. Ez egy csodálatos megtapasztalás.

Kerülj közelebb Önmagadhoz!

A Végtelen Teremtés Estek az elmúlt 3 év gyakorlata alapján leginkább a pénz témája köré épültek. Egészen egyszerűen erre volt igény a résztvevők által, ezért specializáltam ezt a programot a pénz energia bőség növelése céljából. Garantálom azonban, hogy jóval többet fogsz megtapasztalni a programon, mint az alkalmazott témakört. Hiszen minden mindennel összefügg. És minden RÓLAD SZÓL. 

Referencia

Szántai Zsolttól, a Bodywakes alapítójától

Katt ide

A Végtelen Teremtés Est jelenleg Online verzióban érhető el, mely tartalmazza:

- hivatalos munkafüzet

- 8 video, melyben elmagyarázom az egyes gyakorlatokat

Bármikor elkezdheted a Végtelen Teremtés Est gyakorlást, nem kell senkire várnod!

Az Online Végtelen Teremtés Est díja: 14.900 Ft.

Itt tudsz jelentkezni:

http://www.thetatanfolyam.hu/cpg/462418/Jelentkezes

Várlak szeretettel!

Frankó Évi

Honlap készítés