Érdemes tanfolyamokra járni?

Érdemes tanfolyamokra járni? Érdemes 'dolgozni' magunkon?

Nemcsak felesleges pénzkidobás ez az egész?

Mint mindenki másnak, időnként az én fejemben is felmerülnek időnként kételyek. Én is fejlődöm és járok tanfolyamokra a mai napig. Időnként még én is beleesek abba a csapdába, hogy "biztosan megéri"?

No nézzük csak, mi történik egy Theta Healing tanfolyamon, hiszen én azt a technikát tudom csak megítélni, mellyel behatóan foglalkozom. Láttatok már itt a csoportban is siker visszajelzéseket, illetve kapok én is privát üzenetben siker sztorikat, melyeket konkrétan össze lehet kapcsolni a tanfolyamok, konzultációk eredményeivel.

Amikor teszel magadért, az megmutatkozik a fizikai valóságodban, nem kicsit?
Meddig akarsz még mást hibáztatni, másokat okolni (anyádat, apádat, családodat, párodat, munkahelyedet, társadalmat, politikát stb.), azért, ami Veled történik?
Meddig akarsz még mások elvárásainak megfelelni?
Meddig akarsz még mások véleménye szerint élni?
Meddig akarod mások életét élni?

ELJÖTT AZ IDŐ, HOGY VÉGRE KEZEDBE VEDD SORSODAT, MERT CSAK ÉS KIZÁRÓLAG TE TUDOD, MI A JÓ NEKED.

Van egy érdekes hírem: legtöbbünknél gigászi munka kihámozni, tulajdonképpen ki is az igazi ÉN. Aki ismeri magát kristálytisztán, aki szereti Önmagát, aki tökéletesen tisztában van azzal, hogy neki mi a jó, mi a célja, mitől boldog!!!!
Ha ez megvan, akkor már jöhet a következő lépés: boldogító Életet, kapcsolódásokat kialakítani?

Ja, hogy lesz amit elveszítesz? IGEN!!! Minden olyasmit, ami már nem szolgál Téged, és helyet fog kapni az egyre szeretet-teljesebb ÉLET. 
EZ VAN.

Akkor most felteszem a kérdést: ÉRDEMES ÖNMAGUNKRA FIGYELNI? ÉRDEMES ÖNMAGUNKRA ÉS AZ ÉLETÜNKRE IDŐT, FIGYELMET, PÉNZT FORDÍTANI?

MI A VÁLASZOD?
MI A VÁLASZOD????????

Nem máskor. Nem holnap. MOST.

Honlap készítés