Hírlevél

Látogató számláló

0
0
0
9
8
8
2

Referenciák

Game of life tanfolyamról:

A GOL egy haladó tanfolyam mindenkinek, aki a hivatását vagy a hivatásában önmagát keresi, esetleg elbizonytalanodott és szeretne rálátni arra, miben jó igazán, mi teszi boldoggá, szeretné levetkőzni a félelmeket, korlátozó hitrendszereket, amelyek rárakódtak az életcéljával kapcsolatos meglátásaira. Hiro, a tanfolyam japán megalkotója hiteles példája annak, hogy az üzleti siker elérhető a szeretet energiájából is, és nagyon jól összeegyeztethető a spiritualitással. Frankó Évi biológus, közgazdász, édesanya, női well-being coach és sikertréner, aki méltó oktatója Magyarországon a Game Of Life tanfolyamoknak. A GOL tréningen, amelyen Évinél részt vettem új vállalkozások, megsokszorozódó eladások és új egyetemi felvételik születtek (utóbbi az enyém volt, 30 évesen). Résztvevőként hatalmas hálával, motiváltan, az önmagamért való felelősségvállalás és az egészséges önmenedzselés érzésével, energiájával távoztam. Ajánlom a tanfolyamot útkeresőknek, leendő és már sikeres vállakozóknak, alkalmazottaknak, akiknek eszük ágában sincs vállakozni, de szeretnék növelni a jövedelmüket és szeretettel, maximálisan megélni a tehetségüket, küldetésüket a munkájukban és a magánéletükben.

(Polgár Kata)

Végtelen Teremtés Estről

Szántai Zsolttól, a Bodywakes alapítójától

Katt ide

Szeretet-Béke-Öröm Mátrix tanfolyamról

"A Párommal együtt vettünk részt a Szeretet-Béke-Öröm Mátrix tanfolyamon, melyet jó szívvel ajánlunk mindenkinek. Évi csodás anyagot rakott össze, mely előképzettség nélkül is bármilyen tudatossági szinten lévő embernek segíteni tud fejlődni. Nagyon sokra értékelem, hogy Évi tanári tapasztalatával és rendkívüli intuitív képességeivel képes volt egyén szinten hatni, rejtett blokkokat oldani. Úgy vezetett végig az anyagon, hogy közben újabb és újabb kvantum valóságok nyíltak, teremtődtek. Sok hónap távlatából visszanézve: a megteremtett kvantum valóságok egy része már meg is nyilvánult itt, a fizikai valóságban. Megérte Évivel együtt dolgozni. "
Tisztelettel:
dr. Francia Boglárka
orvos, természetgyógyász
ThetaHealing Mester tanár és Certificate of Science
Grabovoj módszer licences oktató

Theta Healing Intuitív Anatómia & Teremtés Bőség tanfolyamról

Végtelen Teremtés Estről

2 évvel ezelőtt találkoztam személyesen Évivel. Már előtte is figyeltem a videóit a neten, és olvastam is róla. Egy saját tanfolyamán találkoztunk először személyesen (Végtelen Teremtés Est). Már akkor éreztem, hogy tőle nagyon sokat tanulhatok. Óriási tudása van, és ez mellett nagyon kedves, közvetlen! Ami engem főleg nagyon megérintett, hogy nem csak mint tanár hanem mint, remélem mondhatom ezt barátként is nyit az emberek felé. Több workshop-on és tanfolyamon is részt vettem nála, az évek alatt. A thetán belül is számomra egy teljesen új egyedi technikával mutatta és tanította meg az ásás folyamatát. Amivel még gyorsabban és hatékonyabban lehet a gyökér okot feltárni, és kicserélni a negatív hitrendszereket. Nála tanultam a Teremtés és Bőséget, valamint az Intuitív Anatómiát. Ennél a tanfolyamnál sokat gondolkodtam, ki lenne a legmegfelelőbb számomra. És miután Ő biológusként is diplomázott, számomra ő volt a leghitelesebb. Be is bizonyosult, hogy jól döntöttem, mert az a 3 hét intenzív tanulás teljesen átformálta az életem, és hatalmas tudást, rálátást adott, hogyan is működik együtt az emberi test, lélek és elme. Ajánlani tudom Őt mindenkinek, nála nincs lehetetlen. Aki fejlődni változtatni akar, az ő hozzájárulásával biztosan sikerülni fog. A Theta Healing meg egyszerűen maga a csoda aki ismeri tudja, aki most kezdi tanulni, garantáltan az élete része lesz örökre!
Lezsán Beáta
Theta Healing tanfolyamokról
Origo / Eredet tanfolyamról
A ThetaHealing technikája által megélhettem azt a csodát, ahogy a testem meggyógyítja saját magát, és kigyógyul abból, amit az orvosok gyógyíthatatlannak diagnosztizáltak. Majd az Évinél végzett tanfolyamok hatására sok-sok évnyi útkeresés után rátaláltam a hivatásomra is, így most már én támogatom meg mások testi-lelki folyamatait ugyanezzel a módszerrel, és a szemem láttára változnak meg életek és sorsok! A ThetaHealing egyszerűen működik, és túl az Alap, Haladó, Dig Deeper és Intuitív Anatómia tanfolyamon rendíthetetlenül hiszem, hogy bármi jön velem szembe az életben, nem kérdés hogy megoldom. Évit pedig nyugodt szívvel ajánlom! Szakmai rátermettségét és a felé érzett bizalmamat nem csak az bizonyítja, hogy mind a négy tanfolyamot nála végeztem el, hanem az is, hogy a saját szellemi termékét, az Origo / Eredet nevű tanfolyamot is gondolkodás nélkül befizettem, amibe annyira beleszerettem, hogy már a tanfolyam befejezése előtt beépítettem a konzultációimba. Annak ellenére, hogy a módszer végtelenül egyszerű gyakorlatokból áll, az Origo-ban rejlő erő nap, mint nap meglep. Amióta a mindennapjaim részéve vált, az önszeretetem megsokszorozódott, képes vagyok uralni az érzelmeimet, sőt képes vagyok olyan érzésekre is, amiket évek óta nem éreztem. Az Origo / Eredet tanfolyam számomra az, ami megfűszerezi az életet! Játékosságot, magabiztosságot, belső nyugalmat, vagy épp szexiséget tudok teremteni magamban, amihez épp kedvem van, és a külvilág ezt mindig vissza is tükrözi. Zseniális módszer, kötelezővé tenném!
Czermann Szilvia
Honlap készítés