Vélemények rólam

" Hálás vagyok, hogy Évinél tanulhattam! Egy fantasztikus embert ismertem meg benne! A szeretet a kedvesség sugárzik belőle! A Theta iránti elköteletettsége, hite, tudása figyelemre méltó és követendő példa számomra!!! Tanfolyamain mindíg a legmagasabbszintű tudást kaptam meg! Mindezt kellemes, jó hangulatban! Mellette úgy érzi az ember mindenre képes és semmi sem lehetetlen! A legnagyobb szeretettel ajánlom Őt , aki a Theta Healinget szeretné elsajátítani!!!! "

 

(Hulik Veronika)

---------------------------------------------------------------------------------------

Amikor Évit megismertem, az első gondolatom róla az volt, hogy ez a nő mennyire szeret élni! Ez volt a fő oka, hogy ő lett a Théta Healing-tanárom: meg akartam tanulni tőle azt, milyen érzés az életöröm. Elképesztően inspiráló, kedves, segítőkész, okos nő. Életvidám, vibráló egyéniség. Nagy változást hozott az életembe és ennek az útnak még az elején járok, de már most minden sokkal tisztább és reménytelibb, mint bármikor ezelőtt. Köszönöm!

(Zigó Judit)

 

-----------------------------------------------------------------------------

"Amit Évitől kaptam, az nem más, mint maga a Hit! 

 

Amitől a Hit hiteles lett számomra?

 

 

 

Az pontosan az Évi személyisége, hogy egy ízig-vérig nő, anya és ember, aki pontosan tudja, milyen nehézségek jelentkezhetnek az Életben, aki tudja, hogyan ugorjon meg dolgokat a Theta, a Hit segítségével. Egy csodálatos, tiszta lelkű, életvidám, empatikus Tanár, aki mellett a következőt érzi az Ember:

 

„Az Élet egyszerű és könnyű. Minden, amit egy adott pillanatban tudnom kell, feltárul előttem. Bízom magamban, és bízom az Életben. Minden rendben van.”

 

 

 

Ajánlani tudom csak Mindenkinek! (és folyamatosan teszem is:)

 

 

 

Mindenért őszinte köszönet és hála!

 

Kovács Zsuzsanna"

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Huszághné Winkler Móni:

" Évinél végeztem az alap és a haladó tanfolyamokat is, nagyon sokat segített a tudásom elmélyítésében az a könnyed, nyitott tanítási stílus, ahogyan oktatott. Ettől sokkal közelebb került hozzám az egész módszer. Évit csak ajánlani tudom.:)"

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Én nagyon hálás vagyok Évinek, hogy közelebbről megismerkedhettem a Theta Healinggel.

Megismerkedtem a módszerrel, és szerettem volna megtanulni. Elkezdtem tanárt keresni. Többen is szóba jöttek, míg végül egy „véletlen” folytán rátaláltam Évire. Megkeresésemre visszahívott, és csodálatos beszélgetést folytattunk. Sosem felejtem el, mennyire kedves volt. 3 tanfolyamot végeztem nála. Mindvégig olyan szeretetet, odafigyelést tudást kaptam tőle, ami példamutató értékű.

Bár én is tanár vagyok, nagyon sokat tanultam Tőle empátiáról, szeretetről, hozzáállásról. Ha ezentúl is bármilyen Theta Healing tanfolyamot szeretnék végezni, biztos, hogy elsősorban hozzá fogok menni."

Köszönettel és hálával

Wágner Éva

 

-------------------------------------------------------------------------------------

 

Molnár Beáta:

"Drága Évi! Nagyon örültem hogy eljöttél Veszprémbe Théta Healing tanfolyamot tartani, annak ellenére, hogy csak kevesen voltunk. A tanfolyam elejétől a végéig minden percét élvezettel éltem meg. Áradt belőled valami csodás könnyedség, vidámság, mindamellett, hogy nekem teljes mértékben átjött a tudásod, felkészültséged. Nagyon tetszett benned a hitelességed, a gyakorlatiasságod, a kedvességed, közvetlenséged és nyitottságod. Úgy tanultunk általad, hogy észre sem vettük. A három nap vidámságban, és nagyon jó megtapasztalásokkal telt. Megkaptam amiért a tanfolyamra mentem, és ebben te segítettél nekem, amiért nagyon hálás vagyok! Érzem az átalakulást magamban, és a Théta nap mint nap csodákat hoz az életembe.Tudom, hogy amit képviselsz a Théta Healing által, az mind ott van benned, a hit, a feltétel nélküli szeretet, és nem kevés alázat! Szeretettel ölellek a téren át, és már nagyon váram a következő Teremtés bőség tanfolyamot, hogy tovább fejlődhessek! Puszi! Beus"

 

--------------------------------------------------------------------------------

Gyulai Éva:

"Mindenkinek tudom ajánlani a Frakó Évi Théta Tanárt, mert ő megváltoztatta az életemet, az életcélomat, a gondolkodásomat és mindent ami körülöttem van (természetesen pozitívan) , és részben mindent neki köszönhetek, na meg magamnak is :), kedves, barátságos, önzetlen, tiszta szívű és bárkinek bárhol segít!!!, még ha csak egy telefonszámmal, de akkor is, bármikor számíthatok rá olyan nekem mint ha testvérem lenne, köszönöm Teremtő, hogy megismerhettem."

 

 

 

 

 

Honlap készítés