Hírlevél

Látogató számláló

0
0
2
0
8
8
5

Origo Önszeretet

 

Origo Önszeretet

Alapító: Frankó Évi

 

Életünk időnként igen változatos képet mutat. Történnek velünk jó és rossz(nak megélt) dolgok. Van, hogy jól érezzük magunkat, és van, amikor nem. Külső hatásoktól, történésektől függhet hangulatunk; mások véleménye és visszajelzései alapján alkotjuk meg önmagunkról alkotott képünket. Gyakorlatilag mások kezébe adtuk ezekben az esetekben a sorsunkat és az Életünket, összességében saját magunkat. Ezzel együtt, ha jobban belegondolunk, elveszítettük felelősségvállalásunkat saját magunkért, életünkért, boldogságunkért, egészségünkért, bőségünkért. Összegezve: feltételektől függ pénzügyi helyzetünk, énképünk, jó érzéseink, belső békénk.

Az én nézőpontom szerint, ez egy olyan út, mely alapján marionett bábuként mások rángatnak minket, sodródunk, kiszolgáltatottnak,tehetetlennek, rossznak és bizonytalannak érezhetjük magunknak. Itt és most határozd el magadban azt, hogy ennek véget vetsz.
Határozd el magad arra, hogy biztonságban és bizonyosságban élj. Dönts amellett, hogy van befolyásod a saját életedre, hogy igenis tehetsz magadért! Ebben a pillanatban, csodák csodája, még az Univerzum is melléd fog állni, küldve a támogató lehetőségeket, tápláló kapcsolatokat, az erő – szépség - jóság érzését.

Itt és most, ezen a kurzuson megkapod az eszközeidet arra, hogy olyan életminőséget, érzéseket és bőséget teremts magadnak, ami valódi boldogságot hoz el számodra:
- általános szeretet szinted jelentősen megemelkedik, mely csodás bőség bevonzását hozza el számodra
- megtanulsz egy rövid, pár perces energia szint emelő gyakorlatot
- lekapcsolódsz arról, hogy mások véleményétől és elvárásaitól függj
- ráébredsz, mennyire lehet örülni az Életnek,bármely pillanatában (nemcsak akkor, amikor csupa jó dolog történik veled)
- javul a testkép érzeted, és kapcsolódási minőséged saját testedhez
- megtanulod azt a technikát, mellyel érzéseket, minőségeket tudsz magadban felépíteni, megtapasztalva azt a „varázserőt”, hogy VALÓBAN TE TEREMTED AZT AZ ÉLETET, MELYRE IGAZÁN VÁGYSZ
- kapsz egy gyakorlat-sort,mellyel összhangba, integritásba tudnak kerülni érzéseid-gondolataid-szavaid és tetteid, ez pedig a fizikai megvalósítást és megvalósulásokat hozza el neked
- olyan minőségre tudod hangolni Életed, melyet boldogság élni és érdemes megélni, olyat, amely valódi élményeket biztosít számodra.

Kerülj Önmagad középpontjába, TE VAGY AZ ORIGO!
Amikor bekerülsz a bizonyosságba, az Önmagadért hozott döntések sorozatába, akkor kezdődik az igazi Élet, melyet érdemes élni. Az Élet, melynek minden pillanata emlékezetes és tartalmas.

Legközelebbi Origo Önszeretet konzulens tanfolyam: 2024. február 4-5. ONLINE

Részvételi díj: 125.000 Ft

Jelentkezés itt:

https://www.thetatanfolyam.hu/cpg/462418/Jelentkezes

  

Szeretettel: Frankó Évi

Felnőttképzési szám: B/2020/000991

Honlap készítés