Theta Healing

A Theta Healing egy csodálatos technika, melyre Vianna Stibal talált rá 1995-ben. 1998. óta oktatja és folyamatosan fejleszti ezt az energiagyógyászati módszert, mely kvantumfizikai alapokon nyugszik. Az intuíciót hatékony módon fejleszti. Egy meditációs útvonalon keresztül lehetőséget ad arra, hogy az agy fokozott theta agyhullám (4-7 Hz) állapotába kerüljön, megnyitva ezáltal a kapcsolatot a tudatalattiban tárolt hitrendszerek felé.

 

A tudatalatti nagyjából 90% arányban van a tudatos elméhez képest, mely nagyjából 10 %-nyi arányt tesz ki. A tudatos elménkkel hozzuk döntéseinket, értékeljük és továbbítjuk az érzéseket és tapasztalásokat a tudatalatti felé. Tudatalattink legfőbb célja a túlélésünk biztosítása, nem feltétlenül támogatja azokat a célokat, melyekre tudatosan vágyunk. Berögzült, masszív mintákat kell időnként átfordítanunk annak érdekében, hogy Életünk területeit azon a módon támogassa, ahogyan az nekünk itt és most boldogságot ad.

 

A Theta Healing technika alkalmazásán keresztül célirányosan, adott témát érintve tudjuk tudatalattinkat támogatóvá tenni céjaink, vágyaink, egészségünk, boldogságunk elérésére. Az ún. ásás (=hitmunka konzultáció) folyamata során - egy interaktív, együttműködő, szabad akaratodat figyelembe vevő beszélgetést képzelj el! - megtaláljuk azokat a blokkokat, melyek akadályoztak téged eddig és átfordítjuk támogató, segítő hiedelmekké. A konzultáció végén elképzelhető, hogy megváltozik az Életed, hiszen átalakultak az eddigi mintáid.

 

Amennyiben szeretnél bővebben is megismerkedni ezzel a technikával, elvégezheted mindazokat a tanfolyamokat, melyek elérhetők nagy változatosságban, egyre több Theta Healing tanárnál (instruktornál) itt Magyarországon is, illetve szinte bármely könyvesboltban találkozhatsz már Theta Healing könyvekkel, melyekben rengeteg információval találkozhatsz.

 

Ha szeretnél tanfolyamokat végezni, akkor sorrendben az alábbiakkal számolj:

Először a Theta Healing Alap (Basic, DNS1) tanfolyammal kezdd. Utána következhet a Haladó (DNS2) kurzus. 2018. február 1-től kezdődően az ásás technikát részletesen megismertető Dig Deeper (Áss mélyebbre) tanfolyam is bekerült a további, tematikus tanfolyamok előfeltételei közé, ezért ezt is javasolt elvégezned, ha szeretnél igazán jó thétás lenni.

Ha már meg van a 3 "alap" kurzus, elvégezhetsz pl. Teremtés és Bőség, Intuitív Anatómia, Élet játéka, Lélektárs, Ritmus, Te és a Teremtő című tanfolyamokat.

Az alábbiakban megtalálod, mikor milyen tanfolyamokat tartok a közeljövőben, de amennyiben egyedi időpontot, belföldi vagy külföldi helyszínt szeretnél - vagy egyszerűen csak kérdésed van - kérlek hívj fel a 06707745710-es számon.

 

 

2018. szeptember 14-16.: Theta Healing Alap (DNS1) tanfolyam (esemény itt)

2018. szeptember 24-26.: Theta Healing Haladó (DNS2) tanfolyam (esemény itt)

2018. szeptember 29-30.: Dig Deeper tanfolyam (esemény itt)

2018. október 12-14.: Game of life tanfolyam (esemény itt)

 

Bejelentkezés a 06707745710-es számon vagy a vegtelenteremtes@gmail.com e-mail címen.

Alig várom, hogy találkozzunk!

Frankó Évi

Theta Healing instruktor és konzulens

 

Honlap készítés